sun plaza
De zi cu zi

A început FLOWER EXPO, expoziția florală din SUN PLAZA

Nu știi ce să mai faci în timpul liber? Tocmai am aflat că a început FLOWER EXPO la SUN PLAZA, o expoziție florală care are ca temă anul acesta „Natura Urbană”.

A început luna aprilie, dar vremea nu pare să țină cu noi și cu primăvara. Așa că Sun Plaza a ales să fie primăvară în mall. Flower Expo se află deja la a 12-a ediție și își așteaptă vizitatorii până pe data de 14 aprilie. Adică ai timp să mergi chiar până în Vinerea Mare. E un avantaj și pentru că poți face cumpărăturile deja în mall atât pentru masa de Paște, cât și pentru cadouri.

Expoziția florală este formată exclusiv din decorațiuni naturale care se remarcă prin experiența senzorială unică a sutelor de flori și specii de plante și atrage interesul vizitatorilor prin culorarea, parfumul și tematica aranjamentelor florale. Simțurile vor fi încântate de specii precum King Protea, Madiba, orhidee Cymbidium, Phalenopsis, Telopea, Anthurium, Aecmea și Ranunculus.

Anul acesta, evenimentul a fost organizat în colaborare cu specialiștii florăriei Iris.

Trei zone ale expoziției Flower Expo

„Natura Urbană” poate fi explorată în trei zone distincte, tranzitabile, imersive, care permit vizitatorilor să realizeze fotografii instagramabile:

  • Zona 1 – Labirint format din cinci cadre – acest decor combină aranjamentele florale naturale  cu panouri transparente și suspendate care se succed asemenea unui labirint. 
  • Zona 2 – Tunelul de flori permite accesul chiar în interior și combină florile cu luminile arhitecturale. 
  • Zona 3 – Grădina botanică hexagonală – această construcție este formată din pereți îmbrăcați în fire textile și flori naturale, are două căi de acces simetrice și lumini care completează ambientul.

Expoziția poate fi vizitată gratuit, în orele de program ale centrului comercial, de luni până duminică, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: