boluri din nucă de cocos
De zi cu zi

Am lansat noua colecție de boluri din nucă de cocos pe Lifestyler.ro

Vă ziceam acum ceva timp că am lansat planurile alimentare personalizate pe Lifestyler.ro, proiectul meu de suflet. De data aceasta vreau să vă anunț că am lansat săptămâna trecută o nouă colecție de boluri din nucă de cocos.

Cum am ajuns să lansez colecția de boluri din nucă de cocos?

Totul a pornit de la o idee acum 6 luni, de la un „Ce ar fi dacă…?” și am ajuns să caut furnizori să vorbesc în stânga și în dreapta și să dau comanda. Nu aș fi crezut că voi trece prin focuri cu autoritățile române și că voi avea probleme cu coletele la care nici nu m-aș fi gândit. Dar așa sunt eu, în general mă arunc cu capul înainte și după aflu ce se întâmplă și dacă mă descurc. În acest fel, am reușit ca aproape 6 luni mai târziu să lansez această colecție pe site-ul Lifestyler.ro.

Produsele sustenabile, ecologice și bio sunt la mare căutare în prezent, fiind un trend care crește zilnic, iar un stil de viață echilibrat este foarte important pentru fiecare dintre noi. Lifestyler.ro și-a dorit de la început să promoveze un astfel de stil de viață. Mai întâi au fost lansate planurile alimentare personalizate care au avut succes în rândul persoanelor care nu doar doreau să slăbească, dar și să poată continua un stil de viață echilibrat. În acest sens, prin achiziționarea unui plan alimentar personalizat clienții primesc consiliere gratuită toată perioada și primesc un meniu pe care să îl îndrăgească deoarece este conceput special cu alimentele pe care și le doresc. De asemenea, fiecare meniu este conceput pe un anumit număr de calorii și de nutrienți calculat de un tehnician nutriționist.

În urmă cu câteva luni, au fost lansate și tricourile și rochiile din bumbac organic 100%. Modelele reflectă exact un stil de viață sănătos.

Noua colecție de boluri din nucă de cocos de pe Lifestyler.ro

Colecția de boluri din nucă de cocos conține un bol din nucă de cocos lustruit, un bol din nucă de cocos negru și un bol din nucă de cocos Jumbo. Produsele sunt realizate în Indonezia de către localnici și sunt sigure, non-toxice și complet organice. Bolul din nucă de cocos este cel mai sustenabil bol din lume. Modelele lustruite și negre au dimensiuni între 11 și 14 cm, iar modelul Jumbo are dimensiune între 15-16 cm. Acestea sunt ușor diferite, deoarece nici nucile de cocos nu sunt perfecte. Tocmai de aceea există o mică diferență între ele și imaginile de prezentare de pe site.

Bolurile din nucă de cocos sunt produse unice și premium și reprezintă atât cadouri perfecte pentru cei dragi, cât și produse perfecte pentru casa ta. Pot fi folosite atât ca obiecte decorative, cât și ca veselă. Poți pune în boluri atât mâncare uscată, cât și umedă.

Pentru că tot începe perioada Sărbătorilor de iarnă, bolurile din nucă de cocos de pe Lifestyler.ro reprezintă un cadou de Crăciun perfect!

Mai multe informații cu privire la utilizarea bolurilor poti fi regăsite aici.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: