mom
De zi cu zi

Toni Godeanu deschide MOM, proiect gastronomic care celebrează energia feminină

MOM, proiectul gastronomic pornit de Toni Godeanu, Răzvan Buruiană, Claudia Becea și Andrei Vintilă, este deschis pentru public începând cu data de 11 octombrie, pe Strada Franceză 2, colț cu Calea Victoriei.

Celebrarea energiei feminine

MOM este despre celebrarea energiei feminine, sinceritatea absolută a simplității, lupta continuă dintre natural și ce este creat de om. Fiecare element al experienței evocă o căldură primordială și accentuează, în același timp, contrastul dintre ce ne este înnăscut și ce este învățaț.

Majoritatea dintre copiii MOM venim după diverse experiențe în HoReCa. Pentru mine, Mà, experiențele WeDine și Centocittà m-au făcut să-mi dau seama exact ce-mi doresc de la un loc al meu. Și exact asta am făcut: am creat un spațiu unde te simți binevenit indiferent de cine ești și ce faci sau ce griji ai acasă. Atât timp cât vii pentru mâncare bună, o să ne înțelegem bine,spune Toni Godeanu.

Respectul față de ingrediente, față de produsul finit, față de staff și, bineînțeles, față de clienți, este unul dintre valorile principale ale MOM. De asemenea, totul este făcut din pasiune, nu plecând de la dorința de a face pe plac. În al treilea rând, calitatea primează: de la mâncare și până la design, muzică și ambient, totul este pregătit și aranjat plecând de la o idee unitară.

Ne-am propus să deschidem un local care să fie 100% despre mâncare, ceea ce se traduce direct în design și limbajul vizual: inspirația a venit din zona mediteraneană în ceea ce privește texturile, formele, permisivitatea în a avea imperfecțiuni dictate de spațiu și au fost gândite tocmai în ideea de a nu fi o distragere de la experiența gastronomică, ci un suport,” spune Andrei Vintilă.

Colaborarea pentru proiect

Întregul proiect se bazează pe colaborare: toți „copiii” MOM vin cu idei, păreri și sugestii, iar deciziile se iau la comun, nu într-o ierarhie.  

Încă de la primul pas, ne-am dorit să fie genul de proiect unde toată lumea are o voce – pe de o parte, pentru că așa apar ideile cu adevărat bune. Pe de altă parte, pentru că așa le demonstrezi oamenilor din jurul tău că nu fac doar un job,spune Claudia Becea.

Un aspect ceva mai atipic pentru industrie este faptul că staff-ul are libertatea să-și aranjeze turele în funcție de programul personal, iar în fiecare zi va exista o pauză în programul cu clienții pentru un family meal.

A fost simplu să ajungem la varianta asta, pentru că experiențele noastre anterioare ne-au arătat că, pe lângă produsul finit, respectiv mâncarea, și ambientul localului, starea de spirit a staff-ului contează enorm. Deci, mergem pe principiul happy staff, happy customers,spune Răzvan Buruiană.

MOM  este deschis pentru public începând cu data de 11 octombrie. Accesul în locație se poate face numai pe bază de rezervare, între orele 12 – 22:30, de luni până duminică. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0770616737.

În următoarele săptămâni, meniul MOM va fi disponibil și pe aplicațiile de livrări.

MOM

MOM este proiectul gastronomic pornit de Toni Godeanu, Răzvan Buruiană, Claudia Becea și Andrei Vintilă. Conceptul pe care se bazează MOM este celebrarea energiei feminine iar fiecare element al experienței evocă o căldură primordială, accentuând în același timp și contrastul dintre ce ne este înnăscut și ce este învățat. De la meniu și până la design, întregul proiect se bazează pe colaborare: toți „copiii” MOM vin cu idei, păreri și sugestii, iar deciziile se iau la comun, nu într-o ierarhie.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: