lifestyler.ro
De zi cu zi,  Evenimente

Am lansat Lifestyler.ro – un site despre un stil de viață echilibrat

Lifestyler.ro a pornit de la pasiunea pentru a descoperi cât mai multe lucruri despre nutriție, despre ce conțin alimentele pe care le mâncăm, rețete sănătoase, dar și de la pasiunea pentru călătorii și, bineînțeles, pentru mâncarea din călătorii.

Lifestyler.ro – Stil de viață sănătos și echilibrat, rețete sănătoase și echilibrate

Vrem să învățăm împreună cu comunitatea de acolo despre cum să mâncăm mai sănătos, cum să facem mai mult sport într-un mod cât mai creativ, dar vrem să și împărtășim tips & tricks despre călătorii și să descoperim cât mai multe locuri și lucruri frumoase atât în România, cât și în străinătate. 

Informații nutriționale

Informațiile nutriționale pe care le veți regăsi pe acest site sunt documentate din surse științifice, pe care le vom spune la fiecare articol. Menționăm faptul că nu suntem medici și recomandăm foarte mult să consultați mai întâi un medic, un dietetician sau un nutriționist înainte de a începe un stil de viață sănătos sau un plan alimentar, mai ales dacă aveți anumite probleme de sănătate cu care vă confruntați.

Tocmai de aceea, am început și un curs de tehnician nutriționist, pentru ca toate informațiile pe care le găsiți acolo să fie cât se poate de corecte și ușor de înțeles.

Tot ce regăsiți pe acest site este experiența personală în ceea ce privește trecerea la un stil de viață sănătos pe care vrem să o împărtășim cu voi. 

%d blogeri au apreciat: