untold neversea
Evenimente

UNTOLD și NEVERSEA lansează din nou campania „BAC DE 10”

Este al șaptelea an în care Untold lansează campnai „BAC DE 10”, prin care susține performanța în educație și reușește, în fiecare an, să motiveze sute de mii de tineri absolvenți din România.

Având în vedere că anul trecut nu s-au putut organiza festivalurile și s-a stat foarte mult în casă, iar elevii abia de au ținut pasul cu toate cursurile online, este o șansă foarte faină pentru ei să se relaxeze și să se distreze după ce iau Bacalaureatul. Îmi aduc aminte că și eu după ce am dat bac-ul și am luat și admiterea la facultate, nu știam cum să plec mai repede la mare să mă distrez. Un festival ca acesta chiar le va da un boost de energie elevilor.

Untold și Neversea au lansat campania „BAC DE 10”

Campania „BAC DE 10” oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din acest an.

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

  • La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro
  • La Neversea un voucher valoric de 20 de euro

Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 500 de lei din partea Kaufland România, valabil în orice magazin Kaufland. Așa că dacă vor să se distreze câteva zile în plus în Cluj își pot face cumpărăturile de acolo cu acel voucher.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze site-ul Untold sau al Neversea pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

De asemenea, la ediția din acest an a festivalurilor UNTOLD și Neversea vor avea acces gratuit și absolvenții care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat în 2020.

Așa că puneți-vă pe treabă la învățat că mai este foarte puțin, iar o notă de 10 vă poate aduce un bilet la festival. 😀

3 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: