vama
Evenimente,  Muzică

Trupa Vama anunță un concert pe 23 aprilie online din Vama Veche

Abia aștept să înceapă iar toate evenimentele la care mergeam acum doi ani. Dar trebuie să o luăm pas cu pas. Așa că am aflat că trupa Vama va face un concert live din Vama Veche, online, pe 23 aprilie.

În acest fel, Vama dă drumul la Vamă, adică la sezonul de Vamă, chiar și online. Oricum de 1 mai este Paștele așa că oricum nu știm sigur dacă Vama va fi sau nu plină și nici nu știm dacă autotitățile ne vor lăsa să petrecem ziua de 1 mai prin afara Bucureștiului.

Trupa Vama va susține două concerte, unul la apus de la ora 20:00 și altul la răsărit de la ora 6:00. Cei care am fost prin Vama Veche știm că apusul și răsăritul sunt momente importante în ziua de Vamă, tocmai de aceea, și trupa vrea să sărbătorească aceste momente.

Concertele vor fi transmise online de pe platforma streamerse.net de unde se pot achiziționa trei categorii de bilete: bilet la ambele concerte, bilet pentru concertul de la apus sau bilet pentru concertul de la răsărit. 5 zile este perioada de presale în care poți beneficia de un discount de 15%.

Bineînțeles, așa cum am spus prezența fizică a fanilor nu este permisă, deoarece pandemia nu vrea să dea înapoi prea repede să ne lase să ne bucurăm de concert.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: