lidl
De zi cu zi

Șezătoare și Cântec, un nou serial lansat de Lidl

Ați copilărit vreodată la țară? Tot timpul mi-au plăcut șezătorile acelea de la țară când toți încep și povestesc despre copilărie și tinerețe și se fac mese d-alea pline de bunătăți. De aici a plecat și Lidl pentru serialul Șezătoare și Cântec pe care l-a lansat împreună cu Mullen România.

Eu îmi aduc aminte cum se strângeau toate rudele la țară, mai ales iarna și povesteau despre tinerețile lor, spuneau glume și diverse povești. Tocmai de aceea mi-a plăcut foarte mult inițiativa Lidl cu acest serial.

Primul episod este deja online și are doar două minute. Însă mi se pare tare faptul că povestea spusă este de fapt cântată, astfel încât să te ducă cu gândul la șezătorile de altădată.

Serialul prezintă 10 fabrici locale unde sunt dezvoltate produsele și poveștile spuse pe ritmuri de cântec românesc cum se cânta odată, dar și cu ilustrații animate. Astfel, Lidl arată și cum se fabrică produsele din gama Cămara Noastră, gama românească pe care sigur ați văzut-o în magazine. Primul episod este despre fabrica Transilvania Lactate, unde sunt produse iaurturile de bivoliță Cămara Noastră, și despre povestea unei fete care și-a salvat iubitul de la a merge la oaste, după ce l-a ascuns în staulul bivoliței.

O altă poveste prezintă cum sunt pregătite sosul de roșii țărănesc de la Contec Foods, odată cu povestea unui poștaș căruia i se schimbă definitiv viața, după ce găsește un plic cu semințe de roșii și se hotărăște să își schimbe profesia în fermier.

Primul episod din serialul Șezătoare și Cântec lansat de Lidl

Episodul are doar 2 minute și ceva așa că nu îți ia foarte mult să îl vezi.

Pe parcursul anului, vor fi lansate mai multe povești ale fabricilor românești din șezătoarea cu cântec Cămara Noastră, iar dacă intri la ei pe site găsești o hartă virtuală interactivă cu toate animațiile din poveștile fabricilor. Și au și niște premii pentru clienți, premii despre care aflați tot la ei pe site.

Voi ce ziceți? Vă aduce aminte de șezătorile de altădată?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: