lupin
De zi cu zi

Recomandarea de astăzi: serialul Lupin de pe Netflix

Nu am mai avut atât de mult timp să mă uit la seriale, însă acum câteva zile eu și Cosmin ne-am pus să vedem serialul Lupin pe care îl găsiți pe Netflix și pe care îl super recomand, mai ales pentru faptul că are 5 episoade și îl puteți vedea într-o singură seară însă ar cam trebui să aibă și o continuare.

Serialul Lupin – Netflix

Este un serial francez, creat de George Kay și François Uzan, inspirat de Arsène Lupin, un maestru al deghizărilor creat de scriitorul Maurice Leblanc în 1905 în povestirea L’Arrestation d’Arsène Lupin. Scriitorul l-a mai denumit și „hoț gentilom” fiind un personaj care putea să fure orice și să nu fie prins niciodată, pentru că se tot deghiza.

Assane Diop, personajul principal, fiind o persoană care și-a dorit foarte mult să se răzbune pentru trecutul crud pe care l-a avut, este inspirat de povestea lui Arsène Lupin și își pune planul în aplicare.

Chiar sunt curioasă dacă se mai continuă, deși la cum s-a terminat, ar fi bine să facă și o continuare. Nu de alta, dar ne-a cam lăsat cu buza umflată și în aer total. Bineînțeles, cum apare ceva vin cu un update și aici.

Mai multe nu vă spun, dar vă las mai jos trailerul:

Voi l-ați văzut? Dacă da, cum vi s-a părut? Dacă mai aveți și alte seriale pe care le recomandați de acest gen, le aștept în comentarii.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: