Shoe Dog
De zi cu zi

Recomandarea de astăzi: Cartea Shoe Dog de Phil Knight

Dacă vreți să vă luați un boost de energie pentru a face cât mai multe lucruri in viața profesională, atunci vă recomand să citiți cartea Shoe Dog, scrisă de Phil Knight, fondatorul Nike.

Sunt foarte mândră că am citit-o pe toată în engleză, pentru că nu am mai citit de foarte mult timp ceva în altă limbă și acum mi-am exersat engleza și am învățat și cuvinte noi. Ceea ce este un plus pentru anul 2020.

De ce recomand cartea Shoe Dog de Phil Knight?

Pe lângă faptul că este vorba despre cum a ajuns Phil Knight la ideea de a face Nike și parcursul acestuia până la ceea ce este astăzi, vei regăsi acolo și inspirație pentru ideile tale de afaceri și vei observa ce idei aveau oamenii aceștia în 1960-1970 în Statele Unite ale Americii. Când la noi rar se auzea despre afaceri, ei erau înainte cu totul.

Este o carte care m-a inspirat foarte mult și mi-a pus fundul la treabă, să zic așa, pentru a face mai multe pentru Hello Doggie (apropo, mai avem codul de reducere de 10% CHRISTMAS10 pe site până pe 31 decembrie la orice produs, nu numai la cele de Crăciun) și pentru a face ceva mai multe lucruri în 2021. Pot spune că am terminat-o la fix pentru a-mi pune obiectivele pentru 2021.

Dacă aveți și voi cărți pe care le-ați citit și v-au inspirat să faceți cât mai multe lucruri în viața voastră profesională, lăsați-le în comentarii. 😀

Foto: Unsplash

Comentarii

%d blogeri au apreciat: