cadouri de Crăciun
De zi cu zi

Ce cadouri de Crăciun poți comanda anul acesta

Pentru că este un an atipic, în care, de foarte multe ori, ne este frică să ieșim din casă, pentru că nu știi niciodată de unde poți lua Covid-19, m-am gândit să fac o listă de câteva idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi pe care doar să le comanzi.

În acest fel nici nu ieși din casă neapărat, nici nu treci peste această tradiție de Crăciun. În plus, dacă nu ajungi să te vezi cu cei dragi, le poți trimite cadoul direct acasă fără să mai treacă pe la tine.

Un tricou sau hanorac personalizat de la Hello Doggie

Bineînțeles că nu puteam să încep cu altceva. Povestea site-ului Hello Doggie am mai spus-o aici, însă spusesem și faptul că vom aduce mai multe decât câteva tricouri persionalizate. Tocmai de aceea, am lansat de curând Colecția de Crăciun Hello Doggie și hanoracele personalizate. În plus, am dat drumul și la colecția de tricouri personalizate pentru copii, pentru că știm sigur că vor fi entuziasmați de ele.

Iar dacă dați comandă în luna decembrie, aveți 10% reducere aplicând codul promoțional CHRISTMAS10.

Ne vedem pe site. 😀

O lumânare Woodwick

Bineînțeles, dacă trebuie să îi faci cadou unei femei, nu vei da greș cu lumânările Woodwick, pe care eu le-am găsit pe yankeeland.ro. Dacă aș avea destui bani să le cumpăr pe toate, aș fi cea mai fericită. Ce e atât de special la acestea, este faptul că fitilul este din lemn, iar când le aprinzi vei auzi cum trosnește fitilul, exact ca atunci când ai un șemineu în casă. În plus, miros demențial și au destul de multe arome, astfel încât ai de unde alege.

Produse de îngrijire de la Nuca Organic

Mi-am comandat de curând de pe Farmacia Tei crema hidratantă cu acid hialuronic, niacinamidă și bisabolol produsă de Nuca Organic, un brand românesc, cu produse cosmetice handmade, 100% naturale.

După două săptămâni de când o folosesc pot spune că miroase extraordinar de bine, a ceva din copilărie, și lasă pielea foarte fină. În plus, intră foarte repede în piele. Nu trebuie să folosești foarte multă, pentru că ea se întinde foarte bine pe piele. Eu sunt foarte mulțumită de ea și probabil că îmi voi mai comanda când o voi termina.

Așa că un produs organic, românesc este un cadou foarte bun de Crăciun și un cadou folositor.

Voi ce idei de cadouri de Crăciun aveți anul acesta? Lăsați ideile în comentarii.

Foto: Unsplash

Comentarii

%d blogeri au apreciat: