Apache
De zi cu zi

Recomandarea de astăzi: serialul Apache: La Vida de Carlos Tevez de pe Netflix

În ultima perioadă am văzut foarte multe seriale în spaniolă. Poate și pentru că am început anul acesta să învăț spaniola, dar și pentru că am prins câteva seriale foarte bune. Unul dintre acestea este și serialul Apache: La Vida de Carlos Tevez, pe care îl puteți găsi pe Netflix.

Prima dată nu i-am dat mare importanță mai ales că știam că este un serial despre viața unui fotbalist. Mă așteptam să fie un documentar simplu, cam ca tot ce mai văzusem până acum.

Dar ne-a dat lumea peste cap și ne-a ținut lipiți de serial până l-am terminat. Așa cum spune și titlul este despre viața lui Carlos Tevez, un fotbalist argentinian (apropo, pe Hello Doggie avem un tricou personalizat Fotbalist și este numa’ bun pentru a viziona serialul îmbrăcat în el), mai exact despre cum a ajuns el să joace la una dintre cele mai bune echipe din Argentina (așa mi-a spus Cosmin, că eu de unde să știu aceste aspecte?!:)) ).

Însă totul se întâmplă în cartierul în care a crescut, cartier în care se învârt droguri, pistoale, se fac razii în urma scandalurilor dintre cei care au putere în cartier, dar urmează și povestea unei prietenii.

Și încă ceva, are o coloană sonoră de toată frumusețea.

Tot ce vă pot spune este că s-a lăsat cu niște lacrimi la final. Iar cu acest lucru închei aici și vă las să vedeți trailerul și să dați play la serial.

Apache: La Vida de Carlos Tevez – Netflix

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: