Black Friday
De zi cu zi

3 recomandări pe care le am pentru Black Friday 2020

Pentru că mai sunt doar câteva ore până încep adevăratele reduceri, m-am gândit să las și eu aici recomandările pe care le am pentru Black Friday 2020.

Hello Doggie – reduceri de până la 33%

Black Friday Hello Doggie

Nu puteam să încep cu altceva. Tocmai de aceea vă spun că v-am pregătit reduceri de până la 33% pe Hello Doggie de la ora 00:00. Vă puteți achiziționa tricouri personalizate, ședințe foto pentru câinii voștri sau vouchere cadou, pentru că tot vin sărbătorile și nu veți mai alerga prin magazine după cadouri. Iar reducerile durează tot weekend-ul, așa că aveți timp să dați click pe toate produsele.

Finestore – reduceri la peste 3000 de produse

Deja am făcut listă cu ce aș vrea să comand de la ei. Având în vedere că încă nu m-am săturat de cocktail-urile cu gin, probabil mare parte din comandă va fi cu diferite tipuri de gin. Reducerile au început deja pe Finestore așa că puteți începe să cumpărați. Chiar dacă Revelionul probabil îl vom petrece tot în case, măcar să avem cămara plină, nu? :))

Vivre și Bonami – pentru că nu mă pot decide între ele

Dacă ar fi după mine, aș face schimbări în casă în fiecare săptămână. Sau aș cumpăra ceva pentru locuință zilnic. Sunt fană orice înseamnă mobilier sau decorațiune, tocmai de aceea vă spun că Vivre și Bonami au și ele Black Friday. Ambele au dat deja drumul la campanie. Vivre are reduceri de până la 90%, iar Bonami de 80%, dar produsele sunt diferite așa că merită să vă uitați pe amândouă. Clar aveți de unde alege.

Acestea sunt doar 3 recomandări, dar sunt o mulțime de magazine online care au reduceri în perioada aceasta. Vă aștept în comentarii cu recomandările voastre și reducerile pe care le-ați văzut.

Foto reprezentativă: Unsplash

Voi ce v-ați gândit să vă cumpărați de Black Friday 2020?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: