The Haunting of Bly Manor
De zi cu zi

Recomandare de Halloween: serialul The Haunting of Bly Manor

Pentru că este seara de Halloween, m-am gândit să vin cu o recomandare de serial horror, dar și psihologic, respectiv serialul The Haunting of Bly Manor pe care îl găsiți pe Netflix.

Când eram copil, din clasa a doua am mers la cursurile de engleză de la Shakespeare School, unde am aflat pentru prima dată despre Halloween. Îmi plăcea foarte mult, ca orice altă sărbătoare de altfel, pentru că aveam activități diferite față de cursurile obișnuite. Îmi aduc aminte că tot acolo am văzut pentru prima dată videoclipul piesei Thriller de la Michael Jackson:

Serialul The Haunting of Bly Manor

Revenind la recomandarea de astăzi, serialul The Haunting of Bly Manor ne-a ținut pe mine și pe Cosmin câteva seri până târziu să îl vedem și să îl înțelegem. Serialul este despre o fată care ajunge guvernantă pentru doi copii din reședința Bly. Însă tot ce găsește acolo pare suspect și ajunge să vadă lucruri ce existau sau nu. Deși este un serial horror, este atât de bine realizat încât te ține în suspans, dar îți dă și de gândit cu multe lucruri.

Pe noi ne-a prins foarte mult, deși când l-am început am crezut că sigur nu este cine știe ce. Mai ales pentru că am tot încercat să vedem câteva filme horror care ne-au dezamăgit.

Vă las mai jos trailerul:

Dacă mai aveți recomandări de seriale, nu ezitați să le lăsați în comentarii, pentru că noi deja nu mai știm la ce să ne uităm. Oricum voi mai reveni cu câteva recomandări de talk-show-uri de pe Netflix care mi-au plăcut foarte mult și care m-au super inspirat.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: