emily in paris
De zi cu zi

Recomandare de weekend: serialul Emily in Paris

Pentru că este weekend, m-am gândit să vin cu o recomandare de serial care m-a ținut un weekend întreg legată de telefon, respectiv serialul Emily in Paris, pe care îl puteți găsi pe Netflix.

Serialul Emily in Paris

Emily in Paris este un serial realizat de Darren Star, cel care a creat Totul despre sex și Beverly Hills 90210. Este un serial girly ce are în prim plan o fată, Emily, din SUA, care duce o viață perfectă și căreia i se oferă jobul visurilor, într-o agenție de publicitate din Paris. Este un serial ce îmi amintește de Gossip Girl. Toată adolescența mi-am dorit să ajung și eu la Paris, să mănânc croissant, să beau o cafea bună și să fiu îmbrăcată super elegant (de data aceasta, când voi ajunge în Paris voi avea și tricoul acesta Hello Doggie, care merge perfect în mijlocul dintre orașele modei cu o fustă și un sacou), pentru că le vedeam pe fetele din Gossip Girl care acest lucru își doreau.

Și serialul Emily in Paris mi-a transmis acest sentiment, de adolescență, de visare la a fi cooptată într-o corporație în acel oraș. Serialul arată provocările prin care trece Emily în cadrul agenției de publicitate, cum face față faptului că nu știe limba franceză și cum face față flirtului specific francezilor. Este un serial care te va face să visezi la o viață în Paris, o viață plină de mâncare bună, cafea bună și francezi frumoși (unii dintre ei). Cu siguranță o să îl mai văd măcar o dată pentru ținutele pe care le poartă Lily Collins care sunt mi-nu-na-te.

Așa că, dacă nu ai apucat să îl vezi încă, îl poți găsi pe Netflix și te asigur că te va ține prinsă acolo până la final. Eu acum aștept totuși și o continuare, pentru că au lăsat loc de una.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: