Hello Doggie
Campanii

Am lansat magazinul online Hello Doggie, destinat iubitorilor de câini

Cu un pic de întârziere vă anunț și aici că am lansat, împreună cu Cosmin, magazinul online Hello Doggie, destinat iubitorilor de câini din România. Vă spun sincer că sunt foarte entuziasmată de acest proiect.

Ce poți găsi pe site-ul Hello Doggie

Pentru moment, veți putea găsi pe site tricouri personalizate cu câini, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, urmând foarte curând să fie lansată și o colecție de tricouri pentru copii, dar și articole pentru sezonul rece. Ideea de tricouri personalizate cu câini a apărut după o analiză, negăsind pe piață un magazin online cu tricouri special dedicate iubitorilor de câini.

În ceea ce privește calitatea, ne-am petrecut câteva luni bune analizând mai multe variante de materiale și de print, alegând tricouri certificate, prietenoase cu mediul, realizate 100% din bumbac organic, iar imprimeul este realizat direct în țesătură, acest lucru aducând tricourilor un plus de calitate și o rezistență sporită în timp.

Ședințe foto pentru câini

Ședințele foto pentru câini vin în completarea ideii de pornire a proiectului. Acestea pot fi găsite pe site sub forma a 3 pachete (I’m Fabulous, Family Time și I’m Famous), care diferă în funcție de numărul de poze finale editate, de locații, dacă îți dorești sau nu câteva fotografii printate și înrămate și alte câteva criterii, acestea putând fi achiziționate pe site la prețuri între 199 lei și 449 lei. 

Cum a început Hello Doggie

Hello Doggie a început ca un proiect prin care noi le ofeream proprietarilor de câini ședințe foto gratuite cu patrupezii lor, încercând să aflăm care este povestea din spate a patrupezilor. Proiectul a format o comunitate frumoasă pe rețelele sociale, adunând în același loc oameni cu aceeași pasiune, aceea pentru cel mai bun prieten din gospodărie. Doi ani mai târziu, am lansat site-ul www.hellodoggie.ro, propunându-ne să devină una dintre platformele de referință pentru iubitorii de câini.

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: