De zi cu zi

Pregătiți-vă sufletește (și financiar) – a apărut noul catalog IKEA

De când a venit IKEA în România, eram înnebunită când apărea catalogul la ușă. Mă uitam pe fiecare produs, pe fiecare aranjare făcută în acea cameră și îmi imaginam cum voi fi eu mare și îmi voi cumpăra tot mobilierul de acolo.

Acum, mare fiind, visez cum voi fi mutată la o casă la curte și îmi voi aranja casa în funcție de ce am văzut în catalogul IKEA. :)) De fiecare dată când am nevoie de ceva în casă, primul gând se duce la a consulta site-ul IKEA să văd dacă au ceva ce îmi place.

Bineînțeles că am ajuns în magazin până la urmă și mi s-a pus pata să cumpăr lucruri de depozitat. AM luat până la urmă, din noul catalog, 2 etajere, oarecum, pe care pot pune încălțămintea din hol, umerașe (tot timpul rămân fără ele), iar acum vreau și niște cutii frumoase de depozitat. Dacă aveți idei, vă rog să îmi spuneți în comentarii.

Acum vreau să vă zic că tocmai ce a apărut catalogul IKEA, care marchează și aniversarea de 70 de ani. De anul acesta, catalogul nu mai este disponibil în format fizic, decât în magazine. Așa că intrați pe catalogul IKEA online și vedeți acolo ce produse noi au sau ce aranjare poți să faci în casă. Eu deja am pus ochii pe câteva produse ca să am mai mult spațiu.

Vă las mai jos și câteva imagini din nou catalog IKEA:

Comentarii

%d blogeri au apreciat: