spotify
De zi cu zi,  Muzică

Spotify a lansat abonamentul Premium Duo

Ieri am aflat că Spotify a lansat abonamentul Premium Duo, un abonament pentru două persoane care stau la aceeași adresă. Practic, pentru cupluri sau pentru familii cu copii mici care încă nu au treabă cu Spotify.

Tot ieri ne-am mutat și noi abonamentele la Premium Duo și m-am gândit să vă zic și vouă care este procesul.

De ce Spotify Premium Duo?

De ceva timp voiam să ne mutăm pe Spotify Family pentru că plăteam două abonamente degeaba. Plăteam 5 euro/lună fiecare, iar Spotify Family este 8 euro/lună și ai la dispoziție 6 conturi.

Cum a apărut ieri Premium Duo și cum noi suntem doar doi, momentan, am zis să îl luăm. Este 6,49 euro/lună penru ambele conturi, deci scutim 3,5 euro/lună și ne oferă și un playlist Duo Mix cu melodii combinate din ambele conturi. E tare să vezi ce melodii îi plac celuilalt, dacă nu știi deja, sau să aflii melodii noi. Ideea este că trebuie să stați împreună sau să dați o adresă comună pentru a-l putea folosi.

Cum activezi Sportify Premium Duo?

Pentru a-l activa, intri în contul tău la Your Plan – Change Plan și alegi Premium Duo. După ce l-ai activat, poți să inviți o altă persoană căreia să îi trimiți link-ul de activare. Prin acel link se conectează la abonamentul Premium Duo și asta este tot. E super simplu, iar Daily Mix-urile pe care le-ai avut până acum și nu pierzi nimic.

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: