Fool de Vară
Fără categorie

Unde ieșim vara asta: Fool de Vară la Hop Garden

Pentru că iar am lipsit mult de pe blog, m-am gândit să vin cu o propunere de ieșit vara asta la o terasă: Fool de Vară la Hop Garden. Bineînțeles, cu respectarea tuturor normelor de igienă și distanțare în vigoare.

La Hop Garden îmi doresc de mult timp să ajung, mai ales că este foarte aproape de locuința mea. Dar, de fiecare dată când ne-am gândit să ieșim pe undeva, nu ne-a trecut prin cap să venim aici.

De ce vrem la Hop Garden?

Pentru că arată într-un mare fel. Arată ca o terasă super cozy, dar și plină de viață în care poți petrece o seară alături de prieteni la o bere sau un cocktail ori poate chiar la o limonadă).

Ce este Fool de Vară?

Fool de Vară este un proiect de entertainment cu peste 70 de spectacole în aer liber care au loc în perioada iunie-august 2020 pe terasa Hop Garden (Splaiul Unirii 225 – pe malul Dâmboviței). Proiectul include spectacole de stand-up comedy, teatru, spectacole de magie pentru adulți și copii, improvizație și muzică.

Pentru că sigur vreți să știți și cine vine să performeze în fața voastră, vă zic câteva nume: Horatiu Mălăele, Cosmin Nedelcu – Micutzu, Bordea, Bogdan Mălăele, Vlad Grigorescu, George Tănase, Radu Bucălae, Mukinka, George Adrian, Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu, Nelu Cortea, Cristina Strecopîtov.

Cred că veți putea găsi toate spectacolele pe pagina de Facebook Hop Garden, The Fool sau pe bilete.thefool.ro.

Ce ziceți? Nu-i așa că este o idee super bună de ieșit vara asta?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: