KFC
Campanii,  De zi cu zi

The Croppers – noul serial lansat de KFC

Aseară am văzut noul serial KFC, The Croppers, în avanpremieră, pe care îl vor lansa mâine, 4 iunie. Serialul are 4 episoade, dar care te țin acolo până le vezi pe toate.

Noul serial #pebune de la KFC vine și cu următorul slogan: Viața nu e perfectă, dar poate să pară, în verticala telefonului tău. Este despre cât de mult ne dorim să avem cât mai mulți followers și cele mai frumoase fotografii de pe conturile de social media. Și mai ales despre cât de mult își doresc adolescenții acest lucru și care pot fi consecințele. Episoadele sunt foarte scurte, eu le-am terminat super repede, iar finalul fiecărui episod te face să vrei să dai „Next episode” tot timpul.

Lia, Flo, Selena și David, adolescenții care au anticipat o idee de business super cool. The CROPPERS au reușit să creeze, fie și pentru câteva momente, vieți perfecte pe verticalele din social media pentru o mulțime de tineri. S-a lăsat cu likes, comments și shares, dar oare… sunt aceste lucruri tot ce contează?!

Dar la final rămâi cu o întrebare care te poate face să te gândești: vrei să fii #pebune sau perfect?

Premiera are loc mâine, 4 iunie de la ora 17:00 pe canalele social media ale KFC: FacebookYouTubeIGTV și website-ul https://thecroppers.ro/.

Iar un trailer poți vedea aici:

Aștept impresiile voastre în comentarii. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: