Sector 7
De zi cu zi

Sunetele Bucureștiului de ascultat în izolare de la Sector 7

Dacă tot mai stăm în izolare cel puțin încă o lună, trebuie să facem cumva să nu o luam razna. Presupun că și voi v-ați săturat deja de câte seriale ați văzut, de făcut curățenie, de făcut mâncare sau de spălat vasele. Așa că m-am gândit să vă zic despre noua idee de la Sector 7.

Băieții de la Sector 7 au scos un album pe Youtube și pe Spotify care se numește Sunetele Bucureștiului. Adică, au reușit să adune sunetele pe care le auzeai în București când totul era ok și să le pună într-un album pe care să îl asculți în izolare.

Da, ai citit bine, dacă vrei să îți aduci aminte de vremurile când era multă gălăgie în București, ai putea asculta asta. Sau ai putea sa vorbești și tu cu câinii din curțile vecinilor așa cum am început să fac eu în izolare. :)) I can do better, i know.

Vă las mai jos clipul făcut de Sector 7, iar în descrierea lui găsiți tot playlist-ul, atât cel de pe Youtube, cât și cel de pe Spotify. Și rămâi optimist, va trece și perioada asta și vom putea ieși la o terasă la limonadă…sau la un gin.

4 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: