work out urban monkey
De zi cu zi,  Evenimente

Work out de acasă – Work out your optimism

De fiecare dată când începea primăvara sau se apropia vara, eram cea mai fericită că se făceau o tonă de evenimente super creative în aer liber. De data asta, suntem nevoiți să stăm în casă. Tocmai de aceea, continuăm seria de sport acasă cu un eveniment ce se va desfășura pe Facebook și Instagram – Work out your optimism, împreună cu Urban Monkey și One Night Gallery.

Sună atât de bine și pare totul atât de colorat că m-am gândit să vă împărtășesc și vouă câteva idei despre eveniment. Pe 16 aprilie de la ora 21:00 Urban Monkey și One Night Gallery vor readuce arta în mijlocul urbei și îi va încuraja pe oameni să fie activi chiar dacă stau în casă. Cum vine asta?

Vei avea parte de o sesiune de work out care va fi proiectată pe un bloc din București (nu știm încă pe care – este și normal, că altfel sigur vor fi toți oamenii acolo cu câte-un smoothie în mână:)) ). Totul va fi trasnmis live pe Facebook și Instagram, iar norocoșii care stau pe lângă acel bloc, mă gândesc că vor vedea totul ca și când ar fi afară.

Exercițiile vor fi diversificate, de la exerciții de cardio și stretching, până la yoga și dans. Ziceai că te plictisești în casă? Uite o seară prină de distracție și voie bună și care te va pregăti pentru masa de Paște. Chiar dacă nu mai mergem la rude, sunt sigură că tot ne vom porcin acasă. Cu Work out your optimism nu vă veți mai simți atât de vinovați.

Cu mesajul Physical distance, social solidarity, personajele realizate de Alina Bohoru, artistul ediției One Night Gallery #14, proiectate de Aural Eye, vor demonstra că doar prin artă, energie și optimism putem trece peste perioada asta cu bateriile încărcate. 

Iar pentru puțin streching înainte, îți las imaginea de mai jos. 😀

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: