Miami Bici
De zi cu zi

Recomandarea de astăzi: Miami Bici

Deși m-am ofticat puțin că nu am apucat să îl văd la cinema când a apărut, m-am bucurat tare mult că au reușit să pună filmul Miami Bici pe Netflix și că am apucat să îl văd într-un final.

Pentru cei care nu știu încă, filmul Miami Bici a apărut pe Netflix ieri și trebuie să vă uitați la el. Aseară am stat până la 2 noaptea să vedem filmul și nu regretăm nimic. Este o comedie românească care îmbină foarte multe caractere ale românilor.

Deși am văzut o grămadă de review-uri și clipuri despre Miami Bici, nu mi-au stricat deloc ideea asupra filmului și chiar mi-a plăcut mai mult decât mă așteptam.

Este un film perfect pentru o zi grea la muncă în aceste zile (pentru cei care încă merg), pentru o zi grea de call-uri cu clienții sau pentru orice moment în care vei să te simți bine și să uiți timp de o oră și jumătate.

Așa că vă las mai jos trailerul, pentur cine încă nu știe despre ce este vorba, și vă zic că merită să intrați pe Netflix să vă uiteți la el. 😀

Filmul este regizat de Jesús del Cerro și produs de Matei Dima și Codin Maticiuc. Filmările au avut loc în Miami Beach, Florida și București.

Maimi Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”.

Cinemagia

Iar piesa oficială a filmului este cea de mai jos, a lui Killa Fonic.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: