Eroine
Campanii

Campania #Eroine – „Your story is the key to unlock someone else’s prison. Share your story”

Știu că deja este un clișeu faptul că se fac campanii despre femeile puternice, însă nu poți spune niciodată că sunt de ajuns de multe, din cauza faptului că încă, în 2020, multe femei fac multe compromisuri doar pentru a fi pe placul altor oameni. Tocmai de aceea vreau să vă zic despre campania Eroine – „Your story is the key to unlock someone else’s prison. Share your story”.

Bineînțeles, în continuare multora li se spune că nu pot avea succes în ceea ce fac. Și multe iau în serios acest lucru. Apropo de asta, înainte de a vă povesti despre campania Eroine, vă zic să vă uitați la interviurile realizate de Lorena Buhnici în care una dintre întrebările pe care le pune femeilor este „Ce nu trebuie să spună o femeie despre ea niciodată?”.

O poveste

În primul rând, vreau să vă povestesc despre momentul în care m-am hotărât să dau la drept. Atunci a fost și momentul în care am hotărât că vreau să învăț singură, fără vreun meditator, deși toți care dădeau la drept făceau meditații. Știam ce putere am în acel moment să intru la orice altă facultate, așa că știam că sunt asigurată. De asemenea, știam că voi lua bacalaureatul, așa că nici pe asta nu m-am concentrat. Doar pe intrarea la drept.

Mulți mi-au zis din prima că nu voi putea intra. Că trebuie să fac meditații să intru. Că nu pot învăța singură atâta materie. Și nu o ziceau așa, pur și simplu, ci cu o anumită răutate. În acest domeniu oricum este o mare concurență.

Campania Eroine – “Your story is the key to unlock someone else’s prison. Share your story”

Campania Eroine este un proiect susținut de Asociația Femeilor în România, un scurtmetraj realizat de Mirela Munteanu, Isabella Szanto si de Marius Mazz. Proiectul aduce în prim-plan 4 eroine care au trecut prin greutăți și răutăți și totuși nu au făcut compromisuri: Alexandra Badita (director regional Global Women in Business), Gina Cas (designer vestimentar și fondatoare “All or Nothing Agency”), Cami Cavadia (scriitoare și public relations specialist) și Nicoleta Feraru (medic specialist chirurgie reconstructivă si plastică).

Puteți vedea scurtmetrajul pe pagina de Instagram campaniaeroine.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: