De zi cu zi

Imperiul Leilor, noua emisiune despre business și antreprenoriat de pe ProTV

M-am gândit să încep săptămâna cu un anunț despre care probabil ați auzit. Începând cu 12 februarie, ProTV a pregătit o nouă emisiune despre business și antreprenoriat, Imperiul Leilor.

Toată lumea zice deja că este un fel de Shark Tank, emisiune difuzată în State, însă pot spune că știu despre acest format de când eram mică și era pe nu știu ce program tv Arena Leilor (parcă?). Chiar sunt curioasă dacă este tot cam așa.

Ce voiam să zic despre această emisiune este că abia aștept să apară. Îmi aduc aminte că mă uitam când eram mică la emisiunea Arena Leilor și mi se păreau fascinante ideile pe care le aveau antreprenorii. Și mi-ar fi plăcut ca acest tip de format să fie mai mult timp pe tv pentru că era o emisiune din care ai fi putut să îți iei ceva idei de business poate să le faci altfel.

Despre ce este vorba în Imperiul Leilor?

Emisiunea va fi despre tinerii antreprenori înscriși în concurs care vor trebui să convingă măcar unul dintre cei 5 investitori să aloce o anumită sumă pentru proiectele lor. Cei 5 investitori sunt:

  • Cristian Onețiu, antreprenor de succes, care are business-uri în valoare de peste 100 de milioane de euro și se află în Top 500 Forbes și care conduce companiile Life Care Corp și BioLogistics în România;
  • Dragoș Petrescu, care conduce lanțul de restaurante și cafenele City Grill;
  • Daniela Marișcu, CEO și Acționar la Aqua Azur, companie care se ocupă de proiectarea și construirea de piscine premium și aqua parcuri;
  • Mohammad Murad, CEO al celor 15 hoteluri Phoenicia Hotels;
  • Monica Cadogan, CEO al companiei Vivre, cel mai mare brand de home-deco din sud-estul Europei.

Vă aștept în comentarii să îmi ziceți cum vi se pare ideea emisiunii Imperiul Leilor de pe ProTv și chiar sunt curioasă dacă vă veți uita la ea.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: