muzica
De zi cu zi

Muzica pe care o ascult atunci când scriu articole

Starea mea atunci când scriu articole trece de la un gen de muzică la altul și datorită spațiului în care sunt. De când am blogul, cel mai mult am scris în cafenelele Starbucks, pentru că îmi oferă o stare de lucru pe care nu o am acasă sau în alte cafenele.

Muzica pe care o ascult atunci când scriu articole

Acum depinde, dacă scriu acasă ascult jazz classic sau, în această perioadă, melodii de crăciun. Am mai scris și aici despre un playlist care mă ajută să mă concentrez. Las mai jos un playlist de pe Youtube:

Însă dacă sunt într-o cafenea, de obicei mă concentrez mai mult dacă ascult muzică românească, respectiv rap românesc. De exemplu, Nane (începând cu ultimele piese proaspăt scoase), Guess Who, Grasu XXL, Deliric, DOC, Paraziții, BUG Mafia, Spike, Maximilian, Tranda, chiar și Macanache.

Nu am un playlist anume, de obicei ascult Daily Mix-ul de pe Spotify care este plin de artiștii menționați mai sus. Vă voi lăsa câteva melodii mai sus de la câțiva dintre ei, care mi-au plăcut mult.

Bineînțeles, încerc să stau la curent cu toate piesele care apar în rândul noii generații doar că nu mă pot concentra pe articole dacă muzica este nouă, pentru că trebuie să mă concentrez și pe versuri.

Foto: Unsplash

Comentarii

%d blogeri au apreciat: