netflix
De zi cu zi

Recomandarea de astăzi: serialul The Kominsky Method de pe Netflix

Pentru cei care sunt la fel de nebuni ca mine să vadă seriale pe bandă rulantă și, de obicei, seriale light care se consumă super ușor, vă recomand din suflet serialul The Kominsky Method de pe Netflix.

Noi ne-am făcut abonamentul pe Netflix de cel puțin un an și de atunci îl folosim intens. Eu mănânc serialele pe pâine, mai ales astea ușoare. Acum mă uit la The Crown, despre care voi vorbi într-un alt articol pentru că și acela merită.

Nu sunt genul care să vadă serialele de cum apar, iar multe dintre ele le văd cu Cosmin, așa că este greu să fim tot timpul la zi cu ele.

Serialul The Kominsky Method de pe Netflix

Am văzut serialul singură prima dată, iar acum îl văd și cu Cosmin. Este o comedie de câte aprox. 30 de minute pe episod, 16 episoade, 2 sezoane. Light, de un binging frumos. Este vorba despre un actor bătrân, undeva la 70 de ani (Michael Douglas) care a avut succes în tinerețe, iar acum este un profesor de actorie. Și mai este și despre problemele care apar oadtă cu vârsta înaintată.

Serialul are 8,2 pe IMDB (dacă este un criteriu pentru voi) și vă pot spune că Michael Douglas a luat Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor – serial TV de comedie/muzical, iar serialul a luat Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun serial TV de comedie/muzical.

Eu zic că este ce trebuie și chiar sper să se continue, cât încă mai pot actorii să joace. Deși Alan Arkin are are 85 de ani și se ține chiar bine.

Foto: IMDB

Comentarii

%d blogeri au apreciat: