îngrijirea părului
Campanii,  De zi cu zi

Problemele care apar în îngrijirea părului

Dintotdeauna am avut probleme cu părul, având în vedere că la mine este foarte puțin, foarte subțire, foarte moale și se îngrașă foarte ușor. Pur și simplu, avem perioade când îmi venea să îmi pun perucă.

Este un articol pe care nu l-aș fi văzut pe blog dacă nu aș fi avut atât de multe probleme cu îngrijirea părului.

În primul rând, părul meu, fiind foarte moale și foarte subțire nu stă deloc în bucle. Oricât de mult fixativ aș pune, nu stă. După 2 ore devine drept, exact așa cum este zilnic așa că nu e combinație să mă coafez la vreo petrecere. Bine, sunt și fițoasă, nu suport să mă coafeze la coafor pentru că am nimerit cele mai urâte coafuri posibile.

În al doilea rând, de când mă știu, părul meu se îngrașă cum nu se poate de repede. Și după ce am început să mă vopsesc am avut aceeași problemă, deși în primă fază se mai reglase puțin. Cum trece o zi de când nu mă spăl pe cap, se vede. Nici măcar șamponul uscat nu îl ajută cu ceva decât pentru tot vreo 2 ore.

În al treilea rând, a început să am și problema căderii părului, că nu era destul de puțin oricum. Am tot încercat să îl dau cu tratamente, cu mască cu de toate, numai să scot din perie un smoc mare ca la pisica.

În ceea ce privește rutina de îngrijire a părului, am un tratament de la Gerovital cu care îl dau, balsam tot anti-cădere mai ales pentru că la vârfuri mi se încurcă de nu se vede, iar înainte de a pleca undeva folosesc pe vârfuri și un ulei de regenerare de la Avon care m-a super ajutat până acum pentru vârfurile despicate. Acum voiam să vă zic și că am înțeles că Regivero fabrică produse ce sprijină sănătatea părului și combat eventualele probleme ce pot apărea din diferite cauze, cum sunt și cele despre care m-am plâns eu mai sus. M-am gândit să le încerc și pe acestea, să văd dacă reușesc să îi fac ceva.

îngrijirea părului

Acum voi să îmi spuneți în comentarii ce tratamente folosiți pentru îngrijirea părului vostru, poate îmi recomandați ceva, mai ales pentru căderea părului. 🙂

Comentarii

%d blogeri au apreciat: