therme
De zi cu zi

Therme și Crucea Roșie organizează cursuri de prim ajutor gratuite pentru copii

Având în vedere că sunt multe cazuri când e nevoie de oferirea primului ajutor, copiii pot învăța cel mai repede cum să facă asta. Tocmai de aceea, Therme și Crucea Roșie organizează cursuri gratuite de prim ajutor între 21 și 24 noiembrie pentru copii, în cadrul campaniei Heroes of the Galaxy.

Mi se pare o super oportunitate pentru copii să învețe cum să ofere primul ajutor. Nu știi niciodată când te lovești de o situație care să necesite oferirea primului ajutor.

Cursurile de prim ajutor, organizate de Therme, în parteneriat cu Crucea Roșie, vor avea loc joi și vineri, 21-22 noiembrie, între orele 16.00 și 20.00, iar în weekend, pe 23 și 24 noiembrie, între 13.00 și 17.00.

Pentru demonstrația susținută de instructorii Crucea Roșie, copiii vor avea la dispoziție veste speciale și manechine. Cei mici vor învăța cum să acționeze eficient și responsabil în situații de criză, ce informații să ofere la 112 și cum să execute manevrele de resuscitare de bază – masaj cardiac, respirație gură la gură, manevra Heimlich. 

Așa că dacă aveți vreun plan cu cei mici în acest weekend de a-i duce la Therme, ați putea să îi ajutați să învețe și cum se oferă primul-ajutor.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: