zilele biz
Evenimente

Săptămâna următoare ne vedem la Zilele Biz 2019, primul festival de business printre cărți

Acum doi ani am fost pentru prima dată la Zilele Biz, unde îmi aduc aminte că era bătaie pe locurile de la Media & Marketing. Anul acesta Zilele Biz își deschide porțile la magazinul Diverta de pe Lipscani.

Este o premieră mondială pentru un magazin să își deschidă porțile special pentru un eveniment de business, devenind primul festival de business printre cărți.

Având în vedere că în business ai nevoie și de multe cărți citite, mi se pare o idee super bună să aduci un festival de acest fel într-un magazin de cărți. Va fi și prima dată când ajung la Diverta de pe Lipscani de care am auzit numai de bine. Și pentru ca publicul larg să nu se supere, magazinul își va prelungi programul până la ora 24:00.

Haideți să vă povestesc un pic despre programul de la a 18-a ediție a Zilele Biz

Se va desfășura în perioada 11-15 noiembrie cu același format cu care ne-a obișnuit:

  • Luni – AntreprenoriatDincolo de munca grea, ideile mari, flerul pentru business și agenda încărcată, există anumite caracteristici intangibile ale unui antreprenor care determină succesul afacerii.
  • Marți – Inovație Inovația a fost și încă reprezintă una dintre sarcinile principale ale umanității. Pentru a supraviețui și pentru a îmbunătăți calitatea vieții, eforturile indivizilor de a inova au fost continue.
  • Miercuri – ManagementDe la strategii de business, metode de recrutare, mesaje de marketing și modele de leadership – toate aceste lucruri trebuie redefinite și calibrate la ziua de mâine.
  • Joi – Media & MarketingModificarea obiceiurilor de consum media, a noilor canalele disponibile pentru a ajunge la public și introducerea de noi tehnologii modifică felul în care arată o strategie eficientă de marketing.
  • Vineri – CSRBrandurile și companiile sustenabile compun comunitatea de lideri inspirați care stimulează inovația în mediile de business din care fac parte, pentru a oferi noi valori și perspective.

Programul și speakerii pot fi regăsiți pe site-ul Zilele Biz acolo unde vă puteți și înscrie. Din experiența anterioară vă spun că merită, mai ales că este un motiv foarte bun de networking pentru persoanele la început de drum.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: