Heidi
De zi cu zi

Heidi Chocolat a deschis prima sa ciocolaterie din București

Atunci câne ești pasionat de dulciuri, vrei să fii la curent cu tot ce înseamnă acest domeniu. Și cum sunt puțini cei cărora nu le plac dulciurile, vin în întâmpinarea voastră cu o super veste: Heidi Chocolat a deschis prima sa ciocolaterie din București.

De când eram mică îmi plăcea Heidi tocmai pentru stilul ei finuț și pentru aromele pe care le are. Mi s-a părut tot timpul o ciocolată elegantă și foarte gustoasă.

De data asta putem spune că avem un adevărat rai deschis în București, pe strada Episcopiei nr. 6. Ciocolateria va funcționa în perioada octombrie 2019-aprilie 2020 și este deschisă de luni până vineri între orele 10-20, sâmbăta între orele 12-20 și duminica între orele 12-18.

Vizitatorii vor găsi în HEIDI Chocolaterie produse diferite față de cele cu care compania este prezentă pe piață. Vor fi disponibile aici produse fresh realizate manual de ciocolatierii HEIDI (trufe, praline, maxi-tablete spectaculoase) și o varietate de cadouri disponibile pentru toate ocaziile.

O apariție specială este cea a gamelor de tablete si praline BIO din ciocolată elvețiană: HEIDI Mountain Pleasure și HEIDI Swiss Heritage, care inovează la nivel de ambalaj, folosind un material prietenos cu mediul – carton rezultat din procesarea ierbii. 

Vă las mai jos mai multe fotografii cu locația. Nu-i așa că este un adevărat rai?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: