UNTOLD
Muzică

Cei mai buni 10 DJ ai lumii au urcat pe scena UNTOLD

Sâmbătă, în cadrul Amsterdam Dance Event au fost desemnați top 100 cei mai buni DJ din lume, dintre care primii 10 DJ au urcat de-a lungul timpului pe scena UNTOLD: Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren, Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack și Steve Aoki.

Acum 3 ani am fost pentru prima și singura dată la UNTOLD, o experiență pe care aș fi repetat-o în fiecare an dacă nu ar fi fost problema cu cazările.

Ce voiam să vă zic este că o experiență ca UNTOLD și experiența de a asculta cei mai buni DJ din lume este unică și este musai să o încerci măcar o dată în viață. Tocmai de aceea, cu oricine vorbesc care nu a fost la unul dintre festivaluri, îi recomand cât pot de tare să meargă.

Topul e determinat de o formulă care îmbină reacții, comentarii, share-uri și vizualizări pe primele 7 zile de la transmisiunea live. În primele 7 zile de la transmisiunea show-ului lui Armin van Buuren de la UNTOLD, acesta a fost vizualizat de peste jumătate de milion de oameni din întreaga lume. Armin van Buuren a surclasat cu transmisiunea live de la UNTOLD, artiști ca și, Alicia Keys, Slipknot, Post Malone, Keith Urban și W&W.

Și Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack și Steve Aoki au urcat pe scena principală a festivalului UNTOLD. Așa se face că primii 10 dj din TOP 100 DJ MAG au fost prezenți la Cluj-Napoca și au oferit experiențe muzicale unice sutelor de mii de fani. 

Cea mai mare publicație de specialitate din lume, DJ MAG a dat publicității aseara, la Amsterdam Dance Event,  TOP 100 cei mai buni dj ai lumii. Topul s-a făcut în urma voturilor date de fanii din întreaga lume.

Este extrem de satisfăcător să știi că ai fost acolo măcar o dată pentru a-i asculta pe cei de mai sus. Tocmai de aceea aștept ca anul următor să merg din nou să îi văd, atât la UNTOLD, cât și la NEVERSEA.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: