Campanii,  De zi cu zi

Ai mâncat vreodată un Mic-Dejun cu Atitudine?

Micul-dejun mi s-a părut dintotdeauna o masă importantă, având în vedere că nu pot să fac nimic dacă nu mănânc dimineața. Dar un mic-dejun cu atitudine clar nu am mâncat, așa că am aflat că PAUL România a lansat colecția Mic-Dejun cu Atitudine,o selecție de meniuri pentru fiecare zi din săptămână, care să se asorteze cu o stare de spirit.

Tot timpul am considerat că micul-dejun îți dă energie și o stare de bine. Mai ales dacă îl gătești/pregătești într-un fel încât să îți fie mai mare dragul să îl mănânci. Și chiar mi-ar plăcea să văd mai multe locații în bucurești unde poți lua un mic-dejun colorat și super gustos.

Bineînțeles, cunosc și persoane care nici măcar nu iau micul-dejun deoarece preferă să stea o jumătate de oră în plus în pat, să își bea doar cafeaua cu țigara, să se machieze mai atent. Ce voiam eu să spun este că poți lua totuși un mic-dejun într-o locație precum PAUL, dacă o ai în drum spre birou.

Meniurile Mic Dejun cu Atitudine de la PAUL adună o selecție de specialități franțuzești care se potrivesc stărilor de spirit din fiecare zi. Spre exemplu, pentru acea zi de luni în care dispoziția poate fi rezumată de Catwalk Chic Oriunde Mergi, PAUL propune o cafea aromată, un fresh de portocale și un delicios croissant cu cereale, iar pentru o zi de joi în care starea este de Courageux sau Nimic, meniul cuprinde o cafea aromată și un sandviș Croque Madame/Monsieur. Iar atunci când ziua de vineri este despre Quotidien Couture, în brutăriile PAUL este disponibil meniul cu Œuf sur plat cu fresh de portocale și cafea sau ceai la alegere.

La PAUL puteți găsi aceste meniuri până pe 31 august, iar de atunci vă puteți inspira din ele și să le faceți acasă. Măcar așa începeți ziua cu o altfel de energie.

Voi mâncați micul-dejun?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: