KFC
Campanii,  De zi cu zi

Studycoin – pentru elevii pasionați de matematică și de KFC

Dacă erau așa inițiative și când am dat eu Bac-ul, ar fi fost atât de ușor să învăț. Mai ales că aveam o motivație. O inițiativă simpatică este Studycoin, programul educativ demarat de KFC România, prin care elevii pasionați de matematică, aflaţi în pregătire pentru Bacalaureat, sunt invitați să își exerseze cunoștințele în mediul online.

Astfel, dacă ești în pragul Bac-ului, poți încerca să repeți materia, iar răspunsurile corecte sunt transformate automat în Studycoin-uri, care sunt adunate într-un portofel virtual. Pe acestea le vei putea folosi ca discount-uri pentru achiziționarea produselor KFC. Cam cât de tare? 😀

În liceu mi-a plăcut mult matematica și chiar mi-ar fi plăcut să repet materia pentru Bac prin intermediul unei aplicații. Mai mult decât atât să beneficiez și de niște „premii”. Ce-i drept nu ar trebui să fie nevoie de aceste motivări pentru elevi să învețe, dar totuși îți dau un boost bun atunci când apar.

Știu că este o materie care dă multe bătăi de cap elevilor. Îmi amintesc că aveam și eu în clasă colegi care nu înțelegeau materia și le era greu să o învețe. Nici nu aveau vreo motivație anume, având în vedere că mulți nici nu mai folosesc matematica în profesiile pe care și le aleg.

Așa că ce ziceți? Repetați materia cu Studycoin? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: