Untold
Evenimente,  Travel

România All Inclusive continuă și în 2019 cu ajutorul Untold și Neversea

Îmi plac mult ideile prin care putem să promovăm turismul românesc și, de aceea, sper să ajungă la cât mai multe persoane următoarea veste: Untold și Neversea, în parteneriat cu Ministerul Turismului, continuă campania România All Inclusive, prin care oferă reduceri sau alte facilități la peste 70 de obiective turistice importante din întreaga țară pe baza brățărilor de la cele două festivaluri.

Acum 3 ani am fost pentru prima și singura dată la Untold, o experiență de neuitat despre care am povestit și pe blog. Mi-ar fi plăcut atunci să știu că pot vizita cât de multe obiective turistice vreau în împrejurul Clujului pe baza brățărilor de festival, pentru că aș fi plecat direct din festival prin țară. Așa că sper să vă fie de ajutor și să vă prelungiți concediul.

Când poți folosi brățările de la Untold și Neversea și la ce obiective turistice?

Dacă nu știați, Untold este Brand Ambasador al Turismului Românesc și în 2019. Brățările pot fi folosite în perioada 7 iulie – 10 septembrie, destul timp cât să poți bifa obiectivele turistice pe care nu le-ai văzut până acum.

Iar ca un punct în plus vă zic că se pot adăuga gratuit mai multe atracții turistice pe untold.com/rai și neversea.com/rai unde turiștii pot vedea cât costă obiectivele pe baza brățărilor.

Mai mult, Untold și Neversea anunță și o provocare pentru voi, cei care veți merge la festivaluri. Dacă veți vizita locurile cu brățara de festival și postați în social media poze din locațiile pe care le-ați vizitat, folosiți #rai2019 și puteți câștiga kit-uri de festival.

Mie îmi pare super rău că nu ajung la cele două festivaluri, mai ales că nu am văzut deloc obiectivele turistice de prin Dobrogea. Așa că de ce să nu profitați să vedeți ce minunății turistice mai poate oferi România? 😀

Voi ce v-ați dori să vizitați cu brățările de festival?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: