TIFF unlimited
Blogal Initiative,  Campanii

TIFF Unlimited – o nouă platformă pe care să te uiți la filme

Și nu orice fel de filme. Pe TIFF Unlimited poți găsi multe filme românești, dar și multe filme pe care le poți vedea la festivaluri. Așa că eu zic că merită oleacă pentru a-ți îmbunătăți cultura cinematografică.

Dar, mai întâi, vreau să menționez ceva. De vreo 5 ani, adică de când a început #MomentulDeCuplu, ne facem de petrecanie pe la Muzeul Țăranului Român, la cinema-ul din cadrul lui. Pentru că acolo găsim multe filme românești, dar și străine pe care nu le găsim la cinema și pentru care plătim infim. Acolo am văzut Bacalaureat, Amy, Coborâm la prima, Două lozuri și multe altele.

Exact genul acesta de filme le poți găsi acum pe TIFF Unlimited, o platformă de streaming care îți oferă filme ce au fost ecranizate în cadrul festivalului și filme de autor, independente sau premiate pe care nu le poți găsi pe alte canale.

Dacă ar fi după mine, pe această platformă aș prefera să văd cât mai multe filme românești, dar vă zic că și cele independente străine sunt chiar bune, mai bune decât ce găsești la cinema. De exemplu, acum a apărut Parking, un film al lui Tudor Giurgiu care, din ce am auzit ar fi foarte bun, așa că mi-ar plăcea să îl văd pe platformă. În plus sunt câteva filme de-a lungul anilor pe care nu le-am văzut, cum ar fi Usturoi, România neîmblânzită sau Un pas în urma serafimilor.

Sunt sigură că le-aș putea găsi pe internet, dar de ce să piratez când aș putea să ajut piața cinematografică? Și ca un inside thing, piratarea filmelor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la o lună la 2 ani sau cu amendă, conform Legii nr 8/1996.

Din 6 iunie, pe unlimited.tiff.ro, vei putea viziona filme din selecția TIFF 2019, selecții din anii anteriori, precum și filme premiate din portofoliul companiilor de distribuție din România.

Cât te costă?

Prețul unui abonament lunar la serviciul TIFF Unlimited este de 5 Euro + TVA/lună. Până pe 9 iunie, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un preț promoțional – 10 Euro (3 luni), 25 Euro (6 luni), 50 Euro (1 an). Toți abonații TIFF Unlimited vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce și-au făcut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro. În plus, orice abonament activat, dintre cele trei scoase la ofertă, oferă acces gratuit timp de o lună la toate filmele de pe platformă, începând din 6 iunie. Din 10 iunie, costul abonamentelor se va modifica astfel: 17 Euro (3 luni), 35 Euro (6 luni), 65 Euro (1 an).

Tu ce filme ai vrea să vezi pe TIFF Unlimited?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: