Fairy mase calde
Campanii

Cum poți oferi și tu o masă caldă persoanelor defavorizate (P)

De când mă știu am fost o persoană destul de chibzuită, mai ales cu banii. Am învățat asta în familie și dacă îmi impun să economisesc reușesc. Dar am asistat la multe discuții, atât în familie, cât și în afara ei, în legătură cu risipa alimentară pe care o facem. De când eram mică știu aceste discuții și mi-am propus de atunci să nu risipesc mâncarea.

Până în momentul în care am plecat din casa părinților și m-am mutat cu Cosmin. Acum câteva zile mi-am dat seama câtă risipă alimentară facem. Tot aruncând din frigider ce a expirat sau ce nu mai mâncăm.

Îmi amintesc o altă risipă alimentară pe care o făceam cu cornul și laptele de la școală. Eu nu beam laptele acela pentru că îmi părea neigienic, iar cu cornul ne jucam toată ziua prin clasă aruncând de la unii la alții, un fel de semi-volei. Bineînțeles, mâncare pe care puteam să nu o risipim în asemenea mod.

Umblă prin marea aceasta a internetului o grămadă de articole și suntem conștienți cumva că, atât în țară, cât și în alte țări, sunt foarte multe persoane care nu au ce mânca sau nu au din ce trăi.

Fairy îți oferă oportunitatea de a oferi mese calde în Școala Generala 136 din Ferentari

Așa că mi-am propus să vă povestesc despre un proiect caritabil frumos la care sper să luați parte cât mai mulți. Asociația O masă caldă încearcă să ofere cât mai multe mese calde persoanelor din toată țara. Și ce este mai important, Fairy s-a alăturat acestei inițiative, printr-un proiect foarte drăguț pe care vreau să vi-l împărtășesc și vouă.

Astfel, orice produs Fairy cumpărat din magazinele Profi din întreaga țară înseamnă o donație către Asociația O masă caldă pentru oferirea de mese calde în Școala Generală 136 din Ferentari. Da, ați citit bine, din Ferentari, București. De ce acolo? Pentru că acolo este una dintre cantinele asociației, astfel încât în fiecare sâmbătă, la ora 11:00, copiii care se întâlnescu pentru activități sportive primesc sandwich-uri pregătite de voluntari, iar duminica primesc o masă caldă.

Cu această ocazie, Fairy își propune să ofere mai mult de 1500 de mese calde. Ce mai vreau să știți este faptul că Fairy susține cauze locale din întreaga țară și face donații atât către Asociația O masă caldă, Fundația Emanuel și către Fundația World Vision România pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din toate zonele țării.

Dacă singurul tău aport este să cumperi un produs Fairy (produs pe care oricum îl folosești în casă) dintr-un magazin Profi pentru a oferi o masă caldă cuiva care are nevoie, ce zici, te alături inițiativei?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: