Michelle Obama
De zi cu zi

Recomandarea de astăzi: Cartea Povestea mea – Michelle Obama

Având în vedere că anul acesta sunt alegerile prezidențiale și anul următor sunt alegerile locale, aș pune ca punct de eliminare necitirea cărții „Povestea mea” (Becoming) scrisă de Michelle Obama. Măcar candidații să învețe cum să se comporte.

Povestea mea – Michelle Obama

Cartea este un adevărat periplu prin viața lui Michelle Obama, o personalitate pe care o admir foarte mult și căreia mi-aș dori ca, în viitor, să îi pot lua un interviu. Este o carte care nu te va plictisi chit că are 600 de pagini și pe care o vei lua peste tot.

Michelle Obama oferă multe sfaturi în cartea ei, așa cum face și în fiecare discurs pe care îl are, și prezintă situații cu care ne întâlnim fiecare dintre noi în viața de zi cu zi.

Însă cel mai mult mi-a plăcut ideea aceasta că ea și-a dorit să își lase amprenta cu ceva asupra lumii, lansând câteva proiecte pentru conștientizarea americanilor (și nu numai) asupra beneficiilor sportului și mâncatului sănătos. Ce nu înțeleg este de ce la noi așa-zisa Primă Doamnă nu apare pe nicăieri, nu își lasă amprenta asupra niciunui proiect de acest gen. Poate o fi de la această stare a tuturor din România de durere în fund.

Anyway, recomand cartea asta pentru starea de bine pe care ți-o oferă și pentru ideea de a te face să pornești niște proiecte frumoase.

Foto

Comentarii

%d blogeri au apreciat: