2018
De zi cu zi

2018 a fost un an al carierei, 2019, cum vei fi?

Am început anul fără vreo promisiune pentru 2019, doar cu gândul la anumite proiecte și lucruri pe care mi-aș dori să le fac anul acesta. Dar este primul an în care nu mi-am setat obiective de la început pe care să le îndeplinesc, chiar dacă anii trecuți totuși îndeplineam câteva de pe listă.

2018 a fost un an al carierei pentru mine, un an al stresului, să zic așa. A fost un an în care mi-am luat permisul de conducere, în care am luat licența cu o notă mai mult decât rezonabilă având în vedere că din anul 2 nu am mai trecut pe la facultate, decât la examene (deși eram la zi), în care am intrat la master, în care m-am angajat pe funcția de Consilier Juridic și în care am făcut un curs de Inspector în Resurse Umane.

A fost un an plin și stresant din toate punctele de vedere și care m-a responsabilizat foarte mult. Am călătorit foarte puțin, doar până în Amsterdam în decembrie și un weekend la mare în vară. De aceea, m-am și relaxat foarte puțin și am resimțit asta pe tot parcursul anului.

2019 mi-am propus să fie un an al călătoriilor, deși și în acest an am de făcut o lucrare de disertație care sigur îmi va mânca din nervi și mă va stresa. În plus, 2019 mă aștept să fie un an al schimbărilor pe plan profesional și pe plan sufletesc, un an în care să încep un proiect sau mai multe pe cont propriu sau în #MomentulDeCuplu și un an în care să mă liniștesc și să învăț să renunț la o parte din timiditatea și reticența pe care le am în a spune „NU” și în a-mi impune părerile profesional.

Voi ce planuri aveți pe 2019?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: