Hello Doggie
Campanii,  De zi cu zi

Hello Doggie, primul proiect fotografic din România despre câini și poveștile lor

Iubesc câini tare mult. Sunt niște ființe atât de calde și atât de prietenoase. Niciodată nu am fost mușcată de vreun câine, nu mi-a fost frică, nici măcar de maidanezi. Cred că este foarte important să știi cum să te comporți cu ei. De aceea, mă implic cât pot eu de mult în proiectul lansat de Cosmin, Hello Doggie.

O poveste

Am avut câțiva câini de-a lungul anilor, ba acasă, ba la țară. ba chiar i-am ținut acasă să le facem vaccinuri și i-am dus la țară. pe toți i-am iubit tare mult. Sunt niște prieteni pe care îi poți avea oricând acolo dacă ai nevoie de ei, care nu te dezamăgesc niciodată. Câteodată poate chiar că nici nu îi merităm. Că ne purtăm urât cu ei și ei totuși sunt acolo și se bucură când te văd, îți aduc jucăria, vezi în ochii lor că te iubesc cât pot ei de mult și că ar da orice să fie mângâiați și să le arăți că și tu îi iubești. Orice ai face și orice le-ai face, ei tot te vor iubi oricât de mult.

Chiar zilele trecute se vorbea despre un om care a rămas pe un drum de munte sau ceva și un câine a stat lipit de el să îi țină de cald până a venit Salvarea și astfel l-a ajutat să nu între în hipotermie. Atât de mult iubesc câinii oamenii și atâte de multe ar face pentru ei. De aceea, trebuie să le dedicăm un proiect special lor prin care să le arătăm poveștile, prostiile pe care le fac, cum au venit în sufletele și casele noastre.

Hello Doggie

Hello Doggie este primul proiect fotografic din România despre câini și poveștile lor și a fost lansat acum o lună de Cosmin. Este un proiect super frumos, al cărui scop este să strângă o comunitate mare de iubitori de câini, să le facem poze animăluțelor și să le spunem poveștile. Momentan proiectul se derulează doar în București, ca mai apoi să fie și o plecare prin țară.

Așa că dacă ești un proprietar de câine și vrei să îi spui povestea și, cumva, să îl faci vedetă, poți să ne zici să ne întâlnim. Oricum totul se întâmplă într-un loc public în care patrupedul să se simtă cât mai liber și fericit. Iar pozele reușite le vei primi pe mail. Dacă vrei, poți să ne trimiți un mail pe hellodoggie@cosmincengher.ro sau poți să îmi scrii mie în comentarii, aici sau pe pagina de Facebook.

Ne-ar ajuta să împrăștiem vestea mai departe să ajungem la cât mai mulți iubitori sau posesori de câini. Ne puteți urmări pe:

– Facebook
– Instagram

Ce zici? Ne vedem în parc pentru câteva poze cu patrupedul tău? 😀

Cu drag,

A.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: