Silva
Campanii,  De zi cu zi

Recomandarea de azi: Biblioteca de Esențe imaginată de Silva

Librăria mea preferată este Cărturești Carusel, pentru că mă simt ca într-un adevărat rai al cărților și are o arhitectură superbă. În plus, are și cafeneaua aceea de la etajul II foarte cozy. De acum, va fi și locul în care vei găsi timp de 6 săptămâni Biblioteca de Esențe, imaginată de Silva.

Urmează-ți pasiunile

Mai întâi să vă zic ceva. Cel mai important pentru mine este să rămân în continuare așa cum sunt, să rămân prietenoasă, cu capul pe umeri. Mi-am dat seama că acest lucru mă va ajuta foarte mult, mai ales în carieră. Mai ales, având în vedere că am devenit consilier juridic și am nevoie de toate aceste caractere. Este foarte important să nu mă pierd și să mă concentrez pe ce fac. De asemenea, este super important să îmi pot continua pasiunile, cum este acest blog, cum este industria muzicală și cum este dreptul. Scriu asta cumva să îmi reamintesc și mie peste ceva timp, dar mai ales să vă spun că este foarte important să faceți ceva ce vă place și să vă urmați pasiunile.

Biblioteca de Esențe

Biblioteca de Esențe este un loc care va găzdui cursuri de storytelling, fotografie și gătit, pentru cei ale căror pasiuni cântăresc mai mult decât orice to-do-list musai de bifat. Așa că dacă ai o pasiune puternică, sigur te vei regăsi acolo.

Silva a venit cu ideea de a face un asemenea loc, deoarece pasiunea ei este craftul (sau cel puțin așa zic ei). Și s-au gândit să facă și un raft care să se numeassca #SurprindeEsența și pe care vei găsi 30 de titluri esențiale, printre care Cartea vieților mele de Aleksandar Hemon, Malul Albastru de Gellu Naum, Despre lucrurile cu adevărat importante de Alexandru Paleologu și multe alte titluri.

Pentru tine ce este important? Care este pasiunea ta? 🙂

Cu drag,

A.

# Nu uita: Urmează-ți pasiunea!

Comentarii

%d blogeri au apreciat: