KFC
Campanii,  De zi cu zi

Recomandarea de azi: Serialul SOCIAL ME produs de KFC România

Pentru că vine weekend-ul și poate nu mai aveți ce seriale să vizionați, vă recomand eu unul acum. Dacă nu ați aflat până acum, KFC România a lansat un serial online, SOCIAL ME, un serial pe care îl puteți urmări pe canalele lor de Facebook, YouTube și Instagram TV.

Serialul este o producție inspirată din povești reale, care exagerează diferența dintre persoana pe care o construim în social media și persoana din viața reală și este un studiu de caz despre ceea ce se întâmplă atunci când tinerii se lasă conduși de goana după like-uri. Chiar m-a făcut să mă gândesc puțin, pentru că până acum și eu am fugit mult după like-uri și, ce-i drept, de fiecare dată când primeam un like mă bucuram ca un copil la o jucărie.

Serialul are doar 4 episoade, iar odată cu aceatsă lansare, KFC a inaugurat și un nou concept-platformă pentru canalele sale de social media: KFC Social Entertainment Channel, un spațiul virtual în care poți găsi mereu ceva nou și interesant, atât din punctul de vedere al tipului de conținut, cât și din punctul de vedere al informațiilor cu privire la produsele KFC.

Vă las mai jos și trailer-ul serialului și sunt curioasă dacă v-a plăcut:

Ce impact a avut asupra voastră social media?

Cu drag,

A.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: