scuză
De zi cu zi

Nu am avut nicio scuză să nu scriu pe blog

Nu am avut nicio scuză să nu scriu în ultimele 2 luni pe blog.

Da, exact, au trecut fix 2 luni de când am scris ultimul articol timp în care mi-am terminat facultatea, am dat licența și m-am relaxat. Doamne, cât m-am relaxat. De când am terminat cu licența am văzut câteva seriale și nu mă opresc încă. Dar hai să o iau cu începutul.

Licența

Cum e licența la Facultatea de Drept? O pacoste. Înainte de licență sunt restanțele, pe care le duci până în ultima clipă și îți dai seama că mai rămâi cu maxim 3 săptămâni până la examenul final. Atunci este panica. Atunci vezi dacă ai capacitatea de a învâța 4 ani în 3 săptămâni și dacă mai poți avea viață socială sau timp de somn. Eu sunt genul de persoană care dacă nu doarme, nu poate munci, așa că mi-am asigurat în fiecare zi cela 8 ore de somn. Nici acum nu știu cum am trecut de licență.

Dacă stau să mă gândesc, nu este atât de grea pe cât pare (zic eu acum, dar acum o lună nu puteai să vorbești cu mine de câte emoții aveam). Am făcut toate grilele de anii trecuți și m-am panicat pentru că eram aproape în pragul de a pica acest examen. Norocul meu este că m-am adunat și am scos o notă de care sunt mândră având în vedere că în ultimii doi ani nici nu am mai ajuns pe la facultate în afară de examene (da, am fost la Zi și am putut lucra în timpul facultății și m-am putut concentra pe examene).

Serialele

De când am terminat însă, mi-am dat seama că nu mai am ce să fac în timpul liber și m-am pus pe Netflix. Am văzut până acum Drop Dead Diva, despre două tipe care mor în același timp, iar una dintre ele apasă pe un buton de întoarcere și revine pe Pământ în trupul celeilalte tipe, devinind astfel și o faimoasă avocată. Marlon, o comedie despre un vlogger și cum decurge relația lui cu fosta soție. Good Girls, un mini serial despre 3 prietene hoațe care vor să scape de datorii și alte probleme din viețile lor. Crazy Ex-Girlfriend, o tipă care se ține ca un scai de fostul ei iubit și pe care îl urmărește peste tot.

Cam girly, dar sper că m-am revanșat cu acest seriale măcar puțin și sper să mă citiți în continuare.

Cu drag și cu scuze,

A.

Foto

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: