jocuri
Evenimente

Două zile de jocuri în VR la #BLP18PN

Acum două săptămâni am fost la Piatra Neamț la cea de-a 18-a ediție a Bloggers Lan Party unde mi-am încercat norocul în mare parte pe VR. Mai exact, am încrecat două jocuri: Catan VR și Beat Saber VR.

M-am mega distrat pe Beat Saber VR. Este un joc prin care a trebuit să lovesc niste cutii care veneau spre mine în sensul în care arăta săgeata de pe cutii. Dacă nu îl joci nu ți se pare cine știe ce, dar eu m-am jucat aproape o zi întreagă. Nici nu am știut când a trecut ziua.

Uite mai jos trailer-ul. Este un joc nou, lansat săptămânile trecute și îl mega recomand dacă vrei să îl încerci.

Catan VR a fost în principiu adus pentru ca turneul de Catan normal să aibă finala în VR. Am avut norocul să mă joc în timpul zilei să văd cum este. În afară de faptul că e super ciudat să nu știi cu cine te joci în real life, pentru că în joc apar ca niște personaje/animale, e super interesant făcut. Poți vorbi cu ceilalți jucători prin microfon și căști și te poți coordona foarte ușor în timpul jocului.

Te poți juca la Gateway VR ambele jocuri, ei fiind și cei care ne-au asigurat jocurile la Bloggers Lan Party.

Nu știu cum reușește Toma să crească atât de repede Bloggers Lan Party. Face ce face și mai lansează un BLP cu o surpriză inclusă. Sunt de câteva ediții și îmi amintesc cât de mult mi-am dorit să ajung și eu la BLP, reușind să fac asta printr-un concurs. Acum îmi dau seama câtă bătaie este pe locurile super limitate oferite de Toma și câtă exclusivitate poți găsi când ajungi acolo. În plus, a avut de data aceasta și concert Skizzo Skills, o altă surpriză de-a lui Toma. A fost prima dată când l-am văzut cântând live și face show, vă spun.

Vă spun de pe acum că ne vedem la următorul Bloggers Lan Party și că voi încerca din nou toate jocuri în VR, o platformă de care nu mă mai pot dezlipi acum. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: