Break Room
De zi cu zi

Break Room – prima cameră în care îți poți descărca nervii

Ah, de cât timp așteptam să pot merge în București într-un loc unde să sparg obiecte și să mă pot descărca de tot stresul acumulat zilnic. Se pare că acum este momentul perfect să zic că tocmai s-a deschis primul anger room din România: Break Room.

Sunt o persoane super irascibilă și nu știu să ma descarc altfel decât prin plâns. Așa că prefer să îmi las și eu ochii să se liniștească de la atât de mult bocit și să mă descarc și altfel. Pentru că acumulez mult stres și mulți nervi și pentru că pun foarte mult la suflet tot ce mi se întâmplă rău, chiar am nevoie de un anger room.

La Break Room, cum îi spune și numele, te poți duce să spargi și să strici obiecte. Cum? Cu bâta de baseball, cu ranga sau cu barosul. Break Room este o hală industrială, aflată pe platforma industrială Industria Bumbacului, pe Splaiul Unirii 160 (lângă stația de metrou Timpuri Noi), cu 3 spații delimitate, unde poți sparge mai multe categorii de obiecte: electronice mari și mici, obiecte bucătarie, baie, sticlă, ceramică sau porțelan.

Pachetele de obiecte de spart încep de la 50 de lei (BYOB – “bring your own breakable”, pachet în care se acceptă doar obiecte nepericuloase, care pot fi cărate de client până la hală, fără ajutor) și ajung la 80 de lei sau 150 pentru două persoane în care sunt incluse: 12 obiecte mici, 3 medii, 1 electronic mare, obiect de distrugere la alegere (bâtă de baseball, ranga, baros), echipament de protecție (halat, ochelari, mănuși). Timp estimat pentru acest pachet: 15 minute.

Pentru 20 de lei în plus, poți opta pentru a avea un film slow motion (10 secunde) + 3 fotografii care documentează experiența.

Programul este de luni până vineri de la 19.00 la 22.00 și în weekend de la 12.00 la 22.00, iar rezervările pot fi făcute pe mail, la vreau@breakroom.ro.

Cam cât de tare e ideea asta în România, locul unde oricum suntem foarte agitați, stresați și nervoși zilnic? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: