De zi cu zi

Restaurantul Trei, un local cu mâncare bună care merită încercat

Joi seara am fost să le testez priceperea într-ale gustărilor celor de la Restaurantul Trei, un local deschis de trei prieteni și parteneri de afaceri într-o clădire de patrimoniu, în apropiere de Hala Traian. Vă spun de la început că este un restaurant care merită încercat.

Atmosfera

Nu mă pot pronunța 100% bine pe partea de atmosferă, având în vedere că atunci când am ajuns era eu, Cosmin și încă două persoane la altă masă. Data viitoare o să mai fac un articol sau un update la acesta în legătură cu acest aspect.

restaurantul trei

Meniu

Aveți ce alege din meniu. Chit că vreți să fiți hipsteri și să vă luați coaste (cum mi-am luat eu) sau burgeri, chit că vreți să mâncați ceva spaniol, cum ar fi un platou spaniol, sau callos ori ceva tradițional românesc, găsiți multe variante. În fiecare sezon se vor adăuga preparate, astfel încât când ajungeți acolo sigur veți găsi ceva în plus față de ceea ce am găsit eu. Tot meniul poate fi consultat pe site.

Ce am mâncat?

Eu am mâncat niște coaste cu cartofi prăjiți, care au venit cu salată coleslaw și porumb. Vă spun că nu mă așteptam să fie atât de bune și nici atât de mari. Porțiile sunt enorme, iar raportul calitate/preț/cantitate este perfect. Chef Cătălin, unul dintre cei trei asociați, ne-a zis că ține timp de șase ore coastele la cuptor, iar sosul BBQ de pe ele este făcut de el. Coastele au fost pline de carne și fragede, în niciun caz uscate cum am mâncat în alte localuri. *Doar în Budapesta am mai mâncat coaste cu porumb, o combinație super bună. Trebuie să o încercați.

Cosmin și-a luat un burger de vită, ENORM, cu cartofi prăjiți, salată coleslaw și un sos făcut tot de Chef Cătălin. Foarte bun și acesta, iar carnea burgerului făcută medium, așa cum trebuie. Cartofii, atât la mine, cât și la Cosmin au fost proaspeți, un punct în plus având în vedere că din ce în ce mai multe localuri iau cartofi congelați.

Prețuri

Coastele sunt 38 de lei, un preț decent pentru ce porție enormă primești, plus că este gustoasă.

Burgerul de vită este 32 de lei, cu totul inclus, un preț normal, pe care îl găsești în majoritatea localurilor.

Eu mi-am luat o limonadă cu mentă care era undeva la 12-15 lei, iar Cosmin și-a luat o bere, parcă Stella Artois.

Locație

Îi găsiți între Hala Traian și Unirii, pe Str, Călărași, nr. 103.

Mai merg la Restaurantul Trei?

Cu siguranță da, să încerc și alte preparate și să văd dacă își mențin mâncarea la fel de bună. 🙂 Vreau să încerc data viitoare și un Burger cu halloumi și un desert.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: