prințeselor
De zi cu zi

De unde veniți, prințeselor?

Am o dilemă de când am intrat în lumea asta a bloggerilor și, mai ales, de când merg la evenimente: voi de unde veniți, prințeselor?

La mine nu cred că este zi care să nu fie plină, ba să am un eveniment, ba să trebuiască să scriu pe blog ceva, ba să am mult de lucru, asta pe lângă ce fac zilnic la birou. Dar de multe ori am drumuri prin oraș și prefer oricând să fiu îmbrăcată cât mai comod posibil. Acum că a venit primăvara, pot să îmi iau numai adidași și blugi sau pantaloni largi și o bluză. Ba chiar mă machiez repede, câteodată nici nu știu dacă o fac bine.

Bineînțeles că la sfârșitul zilei după un eveniment și o zi de muncă, atunci când ajung seara la al doilea eveniment din acea zi, logic că sunt îmbrăcată mega comfy.

Dar voi, prințeselor, de unde veniți?

Când ajung la un eveniment, este imposibil, dar efectiv imposibil, ca cineva să nu vină ca la Hollywood. Multe tipe ajung ca scoase din cutie, îmbrăcate efectiv ca niște prințese, de multe ori la niște evenimente la care nu există dresscode. Ci doar se prezintă rapid ceva. Voi de unde veniți? Că nu pare să veniți de la muncă/birou.

Nu mă oftic, că mi se pare incomod. Eu abia dacă respir un pic toată ziua, în geantă nu pot să îmi car trusa de machiaj (pe lângă tabletă, cărți pentru facultate, carte de citit și, eventual, umbrelă) și nici nu pot pleca pe tocuri, că după câteva ore vreau să le arunc și să o iau desculță. Dar jur că mi-aș dori să am și eu timpul necesar pentru a mă machia câteva ore, de a sta să îmi aleg ținuta pentru eveniment și pentru a putea veni pe tocuri.

Chiar nu este incomod să mergi să te prezinți doar pentru o oră, machiată excesiv, în rochie de bal și pe tocuri de 10? Nu este incomod să fii o prințesă tot timpul?

Aș prefera oricând o pereche de New Balance, niște pantaloni largi și un tricou în locul prințesismelor. #NumaZic

5 comentarii

  • Andreea

    Buna,

    Nu vreau sa fiu naspa sau ceva; dar n-ar fii mai comod fara hate ? Adica fiecare se imbraca cum vrea pana la urma, si o postare pe blog in care sa zici ca ‘eu ma simt mai comod asa decat tine’ mi se pare ca arunci cu niste hate sau shade in niste oameni care n-au nicio treaba cu tine. Si e ok, adica pana la urma fiecare are propriul stil. Si eu am prietene care nu pot iesi din casa fara sa se macheze, dar daca ele asa se simt bine, de ce sa le tin eu mega discurs ca EU ma simt COMOD fara sa ma machez ? Spread love, not shade.

  • Andreea

    Adica personal mi s-ar parea mult mai productiv sa faci o postare in care sa spread love and understanding, nu sa faci o postare din care unii oameni sa plece simtindu-se prost dintr-o prostie.. pentru ca pana la urma cum te imbraci este un nimic.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: