starbucks
De zi cu zi

Noul Starbucks Reserve este locul cozy în care poți lucra în liniște

De când am început facultatea și blogul, mi-am regăsit a doua casă la Starbucks Victoriei, cel de pe Calea Victoriei. Am scris acolo multe articole pentru blog, acolo mi-am făcut strategiile, acolo am învățat pentru sesiuni și acolo mi-am petrecut mare parte din timp cu Cosmin, lucrând amândoi.

De fiecare dată când apare un sortiment nou de cafea la Starbucks, îl încerc, câteodată chiar înainte de a afla că tocmai a fost introdus în meniu. De aceea și atunci când se deschide un Starbucks nou sunt fericită că pot merge să lucrez de acolo.

Așa cum a fost și când am aflat de deschiderea noului Starbucks Reserve, cel din Centrul Vechi, de pe Lipscani 71. Este chiar cum ieși din pasaj, față în față cu ARCUB. Am ajuns acolo prima dată în februarie când am lucrat jumătate de zi după un eveniment. Mi s-a părut super liber, iar tinerii care veneau învățau. În plus, muzica nu este dată tare, iar cei din staff sunt, o parte, câțiva care lucrau la Starbucks Victoriei. Pentru mine asta a fost un plus, că îi cunoșteam oarecum și știam că o să facă ce trebuie să fiu mulțumită de servicii. Am avut parte și de servicii neplăcute sau am dat și de angajați neatenți cu clienții de la Starbucks-uri de prin București, cum ar fi cel de la Hanul lui Manuc sau cel din Afi Palace Cotroceni.

Dacă mergi la Starbucks Reserve poți alege o băutură clasică pe bază de espresso sau să încerci o cafea preparată folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover – fiecare evidențiind un aspect diferit al cafelei. Sistemul Clover are o tehnologie vacuum-press care controlează temperatura apei și a timpului de realizare a cafelei.

Eu am fost de două ori până acum și pot garanta că mă voi întoarce, mai ales că Centrul Vechi îmi dă un vibe bun pentru a lucra pe timp de zi, iar Starbucks-ul este situat exact cum trebuie și nu este atât de aglomerat și sufocant, precum cel de la Hanul lui Manuc.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: