Lidl
Campanii

Am plâns când am văzut noul sediu de birouri al Lidl

Ieri am fost în vizită la noul sediu sustenabil de birouri în care s-a mutat Lidl și am făcut un tur al acestuia, așa de fun. Dar nu glumesc când spun că m-aș putea muta acolo oricând.

Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului. Este o construcție sustenabilă și arată super bine, cum o să vedeți și în pozele de mai jos.

După ce am plâns când am văzut cafeneaua foarte colorată, am plecat în turul clădirii. Pe lângă faptul că în birouri au o grămadă de flori și plante, au locuri de relaxare, camere de meeting-uri, camere în care să te duci să vorbești la telefon dacă ai o conferință sau ceva. De asemenea, au 233 de locuri de parcare, 40 de locuri pentru biciclete și 7 locuri în care poți să reîncarci mașina electrică. Asta mi se pare super tare. Oricum Lidl mai are stații de reîncărcare la magazinele din țară, dar să ai la birou așa ceva, e altceva.

Altă facilitate care m-a lăsat cu gura căscată este sala de sport! Are o grămadă de aparate, totul este nou, iar angajații pot merge de la 6:30 la 23:00 de luni până duminică. De asemenea, au și aerobic de la anumite ore, de câteva ori pe săptămână. Plus, au vestiare și dușuri. Efectiv, te simți ca acasă. Ai tot ce îți trebuie. Iar pentru că angajații trebuie să și mănânce, au și o cantină care arată mai mult a restaurant.

Eu una aș putea oricând lucra într-un asemenea loc. Lidl este efectiv modelul pentru angajatori, din punctul meu de vedere. Oferă toate facilitățile într-un singur loc și de curând au anunțat și creșteri salariale. Seriously, cine mai face așa ceva?!

Comentarii

%d blogeri au apreciat: