Valentine's Day
De zi cu zi

Nu am înțeles niciodată de ce se pune preț pe Valentine’s Day

Nu am sărbătorit niciodată Valentine’s Day și nici nu intenționez să o fac acum. Doar că nu am înțeles de ce se pune atât de mult preț pe această sărbătoare.

Înțeleg că e o chestie de marketing, dar nu înțeleg de ce chiar cumpără oamenii toate lucrurile roz și roșii și cu gust de căpșuni din magazine. Multă lume consideră că în această zi trebuie să cumpere o sticlă de vin și 2 prăjituri, trebuie să iasă la restaurant sau să își zică vorbe mari în cuplu.

#MomentulDeCuplu face asta oricum și oricând. La noi în casă nu lipsește sticla de vin și bem câte un pahar de vin când avem de discutat lucruri serioase sau când vrem să ne relaxăm. Și prăjituri ne oferim fără nicio ocazie, doar pentru simplul fapt că el știe că mie îmi plac tartele și eu știu că lui îi plac eclerele.

Nici de la o masă în oraș nu ne dăm înapoi într-o zi oarecare în care sărbătorim doar faptul că suntem împreună și atât. De obicei, la ieșirile acestea ne angrenăm într-o discuție serioasă despre viață și business că așa se face treaba. Dar nu facem asta neapărat că e Valentine’s Day. Nu de alta, dar degeaba mi-ar lua flori de Valentine’s Day când în restul zilelor nu ar face-o. Degeaba mi-ar lua un animal de pluș că tot pe jos ar ajunge plin de praf și oricum nu îmi plac jucăriile.

Practic, degeaba ne-am spune multe vorbe de Valentine’s Day când în restul zilelor nu ne-am vorbi. Degeaba am sărbători această zi dacă este doar de fațadă.

Las mai jos fetița aceasta adorabilă care zice fix ce cred și eu. 😀

În rest, toate bune.

Foto: Unsplash

2 comentarii

  • midoridee

    Cred că se pune preț pe această sărbătoare pentru a arăta lumii ce iubiți suntem noi. Ce contează dacă tot restul anului suntem single? De sf Valentin punem poză cu buchetul de trandafiri, inele, ciocolățele și tot tacâmul ca să se oftice Lilica de la 12B că noi o ducem bine :)) Plus că e ocazia perfectă pentru a pune #blessed #foreverinlovewithyou etc :))

Comentarii

%d blogeri au apreciat: