Airbnb
Travel

Recomandare: Prima experiență cu Airbnb a fost în Budapesta

Am cam avut emoții cu Airbnb, fiind prima dată când eu și Cosmin ne-am luat cazare prin această platformă și, mai ales, prima dată când am stat la gazdă în străinătate.

Trebuia să mergem 4 persoane în Budapesta, așa că am avut un apartament cu 2 camere, un living deschis cu bucătărie și o baie. Am luat cazarea din octombrie-noiembrie și am dat 4 persoane 1960 de lei pentru 5 nopți. Super bine, în România nu găseai acest preț și de Revelion.

Prin Airbnb mai întâi rezervi, iar dacă sunteți mai mulți poți să împarți plata pentru toate persoanele. Astfel, tu, cel care faci rezervarea, plătești primul la rezervare, iar ceilalți au obligația să plătească în maxim 3 zile. Asta mi-a plăcut, iar dacă ești atent poți să iei apartament cu anulare flexibilă astfel încât să poți anula cu până la maxim 5 zile înainte și să poți primi banii înapoi. Așa am făcut noi, pentru că depindeam foarte mult de vreme. Noi am plecat cu mașina din București, astfel că, dacă era vremea nasoală în România (aici e problema cu infrastructura), nu mai mergeam.

Când am ajuns acolo, Bettina, gazda, ne-a prezentat apartamentul și ne-a arătat pe hartă câteva obiective pe care trebuie să le vedem în Budapesta. Apartamentul  a fost exact ca în imaginile de pe Airbnb. Nu a fost nimic în plus sau în minus. Mi-a plăcut mult că a fost un apartament perfect pentru un grup de prieteni sau pentru cupluri și a avut căldură. Acest lucru a fost super important, având în vedere că în Budapesta erau 0 grade când în București erau 15 grade Celsius.

Mi-a plăcut că înainte de plecare Bettina ne-a trimis o listă cu obiective și locuri unde putem mânca prin Budapesta mâncarea lor ungurească. În plus, am avut toate utilitățile în apartament, nu ne-a lipsit nimic. Dacă voiam, puteam să ne și gătim.

Am fost super mulțumită de cazare și de Airbnb, așa că voi apela și altă dată. De fiecare dată voi reveni aici cu o părere sinceră despre cazare, pentru că este un subiect super sensibil. Între timp vă las mai jos cazarea, poate mergeți și voi în Budapesta și aveți nevoie. 😀

Cazarea noastră în Budapesta prin Airbnb

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: